Kada Je Saznao Šta Je Njegov Sin Uradio U Školi, Otac Je Smislio Kaznu: Sada Mu Svi Aplaudiraju

Kada je saznao šta je njegov sin uradio u školi, otac je smislio kaznu: Sada mu svi aplaudiraju

Koja je ispravna reakcija kada vam učeteljica ili nastavnica kaže da vaše dete maltretira drugu decu po školi? Većina nas tera dete da se javno izvini, ali to nije bio potez ovog samohranog oca Patrik Forset je saznao od učiteljice da njegov devetogodišnji sin maltretira jednog dečaka u školi. Ovaj samohrani otac je tada odlučio da na ovaj način “kazni” sina.

Prvo je seo i razgovarao sa dečakom gde mu je objasnio da to što je radio nije bilo uredu, a onda je rekao da sam smisli kako će popraviti situaciju i izviniti se prijatelju.

“Nisam tražio od njega da mu se izvini, već sam objasnio kako još ima vremena da ispravi grešku koju je uradio. Ne možemo vratiti vreme, ali uvek možemo pokušati da ispravimo stvari”, objasnio je u videu koji ima preko 800 hiljada pregleda.

Onda je njegov sin uradio upravo to: otišao je do dečaka kojeg je povredio i pitao ga šta voli, a kada je saznao da su u pitanju Pokemoni, odlučio je da mu pokloni 2 svoje zlatne Pokemon kartice.

 

“‘Samo iskren razgovor daje rezultate. Tako učimo svoju decu kako da reše probleme i isprave svoje greške,” dodao je tata Patrik, čija je ideja oduševila komentatore na društvenim mrežama. (stil.kurir.rs)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)