“PREKIDAMO SVE, ŽAO MI JE…” Željko Mitrović po prvi put ušao u rijaliti i obratio se učesnicima, muk za crnim stolom!

Zadruga je bila naširoko kritikovana zbog negativnog uticaja na mlade u regionu, i to je sasvim opravdana zabrinutost. Željko Mitrović, vlasnik Televizije Pink, nedavno je prisustvovao kooperativnom sastanku u Beloj kući i obratio se brojnoj publici okupljenoj za crnim stolom. Tokom svog govora, on je govorio o raznim nemilim incidentima koji su se desili u Srbiji u posljednje vrijeme.

Željkovo prvo pojavljivanje u javnosti potaknulo je tragičnim događajem koji se dogodio u njihovoj zemlji, koji je minutom šutnje odao počast izgubljenim i pogođenim. Imao je zapovjedničko prisustvo dok se obraćao prisutnima, dajući ton razgovoru i naglašavajući važnost međusobnog poštovanja i razumijevanja. Projekat Zadruge, koji je dobio više prestižnih nagrada, neki su nepravedno označili kao najgora stvar. Nedavni zločin koji je rezultirao sa 17 smrtnih slučajeva i 20 povrijeđenih, a dvije osobe su još uvijek u kritičnom stanju, razorio je zajednicu i pokrenuo period žalosti. Iako su neki pojedinci izrazili oštre kritike prema projektu i uključenima, bilo je važno da se udružimo i ne dozvolimo dalju degradaciju i ponižavanje.

Drugi protest je imao najaktivnije učesnike, dok su prvi protesti ocijenjeni i utvrđeno je da oni koji ne gledaju program krive za negativne ishode. U toku je istraga radi utvrđivanja odgovornosti. Glavna zabrinutost je što neki ljudi smatraju da se Pink gleda češće od drugih televizijskih kanala. Unatoč tome, program će se nastaviti, ali uz određene izmjene. Fizički kontakt neće biti dozvoljen, a učesnicima će biti naplaćena puna kotizacija za učešće u Šimanovcima. Takođe se traži da se konfliktima pristupa sa tolerancijom, jer emisija govori o ljubavnim odnosima i to je temelj platforme. Ove izjave dao je vlasnik i direktor “Pink media grupe”. Molimo podijelite svoje mišljenje o Zadruzi u odjeljku za komentare.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)