UHAPŠENA NA AERODROMU PJEVAČICA JANA TODOROVIĆ

Pjevačica Jana Todorović uhapšena je na aerodromu u Cirihu.

Pjevačica je uhapšena jer nije imala dozvolu da pjeva, a prije samo nekoliko dana trebalo je da nastupi u Luksemburgu, međutim, ona se na slavlju nije pojavila.

Jana je navodno provela jednu noć u zatvoru, pa je potom vraćena za Beograd. Kako se dalje navodi, Jana je trebala da nastupi zajedno sa Ljubom Aličićem, međutim organizatori su joj odmah našli zamjenu i umjesto nje je pjevala Emina Tufo.

Ljuba je na nastupu pozdravio publiku, pa je potom, kako neki kažu, malo isprozivao koleginicu.

– A Janu nek je sramota što nije došla – rekao je prije nego što je počeo da pjeva

Traži hotel

Povodom cijele priče oglasila se i sama Jana.

– Dobro, dešava se i to… Desilo se nešto tako, ima istine u tome. Ja sam sada sletjela na jedno mjesto i tražim hotel, bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim, pa da komentarišem – započela je Jana.

Jana je trebalo da nastupa zajedno sa Ljubom Aličićem, međutim organizatori su joj odmah našli zamjenu i umjesto nje je pjevala Emini Tufo. Ljuba je na nastupu pozdarvio publiku, pa je potom, kako neki kažu, malo isprozivao koleginicu.
Prijateljski odnos

– Ja ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Možda je njemu to izletjelo, možda nije tako mislio, a možda ga je neko nagovorio da tako nešto kaže, mada istina je da on nema 5 godina da može neko da ga nagovara, ali ja imam super prijateljski odnos sa Ljubom i poštujem ga kao kolegu.

Odrasla sam uz njegove pjesme i ništa mu ne zamjeram, čak i da jeste tako nešto rekao, ja mu opraštam. Sigurno nije bio zlonamjeran – ovim je Jana Todorović zaključila svoju izjavu za Srbiju Danas.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)